VIDEO FOTO Tată, mamă și fetiță internați cu arsuri la spital după ce casa le-a fost cuprinsă de un incendiu, la Vama

Incendiu în localitatea Vama
31.12.2017, ora anunțării la 112 - 7:17

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu trei lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vama, au intervenit cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din comuna Vama.

La sosirea echipajelor, ardeau casa de locuit și anexele gospodărești, construcții majoritare din lemn, cu pericol de propagare la două gospodării învecinate.

Au ars casa de locuit și bunuri din interior pe 60 de metri pătrați, o magazie corp comun cu casa pe aproximativ 25 metri pătrați, precum și o altă construcție corp comun, formată dintr-o bucătărie de vară, o șură și un adăpost de animale, pe o suprafață totală de aproximativ 125 metri pătrați. S-au degradat pereții casei de locuit și învelitorile construcțiilor.

Trei persoane (o femeie, un bărbat și un copil), care se aflau în bucătăria de vară, în momentul izbucnirii incendiului, au suferit arsuri de diferite grade. Ulterior, cei trei au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Incendiul a izbucnit în șură, iar cauza probabilă a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Focul a fost lichidat la ora 12:35, iar pompierii au salvat cele două gospodării învecinate.Mai nouă Mai veche