FOTO VIDEO Accident mortal la Dănila! Un bărbat a murit și alte două persoane au fost rănite după un impact violent între două mașini



Accident rutier duminică dimineață, pe E85, la intrare în localitatea Dănila, dinspre Suceava, cu două autoturisme implicate și trei persoane rănite. Două dintre acestea au rămas încarcerate.

A intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

După extragerea răniților încarcerați, doi bărbați de 70 și de 55 de ani, ultimul în stare de inconștiență, aceștia au fost predați colegilor de pe ambulanțe, iar ulterior transportați către Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Bărbatul de 55 de ani a fost ulterior declarat decedat.

Cea de-a treia victimă, o femeie în vârstă de 21 de ani, conștientă și stabilă hemodinamic, a fost și ea transportată la unitatea spitalicească, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.















Mai nouă Mai veche