Frumosu: Tânăr băut la volan, fără permis, s-a dat de gol oprind mașina când a văzut un echipaj de poliție


La data de 03.02.2018, în jurul orei 01.20, în timp ce acționa pe raza de competență, o patrulă din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama, a identificat ieșind de pe DC Dragoşa, către DJ 176 Frumosu, un autoturism, al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliţie, a virat imediat spre stânga și a oprit pe marginea drumului, stingând şi farurile autoturismului.
Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Frumosu, care inițial, a negat faptul că el a condus autoturismul.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost sancţionat cu amendă conform O.U.G. nr.195/2002 modificată
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche