Vama: Taximetrist pirat de 84 de ani, depistat de polițiști. I-au fost reținute plăcuțele și certificatul de înmatriculare


La 20.02.2018, Serviciul Rutier Suceava a organizat o acţiune pe raza județului pentru verificarea în trafic a respectării legalităţii transportului public de persoane, la care au fost cooptate şi formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești. Au fost aplicate 76 sancţiuni contravenționale, în valoare de 34.480 lei. Poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Exemplu:
La 21.02.2018, ora 08.20, o patrulă din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama, a oprit pentru control la intersecția DN 17, cu DJ 176, autoturismul condus de un bărbat de 84 de ani, din comuna Frumosu, în interiorul căruia se aflau 3 persoane, care au declarat faptul că bărbatul îi transporta din comuna Frumosu în municipiul Câmpulung Moldovenesc, în schimbul unor sume de bani.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii nr.38/2003, fiind dispuse și măsuri complementare, respectiv reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare a autoturismului, în vederea suspendării dreptului de circulație pentru o perioadă de 6 luni.
Mai nouă Mai veche