Radare în cascadă pe drumul Suceava - Botoșani: 98 de amenzi aplicate, trei permise reținute


Ulterior, la data de 16.03.2018, Serviciul Rutier Suceava a organizat o acţiune pe DN 29, pe traseul Suceava-Salcea-Dumbrăveni-județul Botoşani, pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate, la care au participat poliţişti atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie de poliţie rutieră din cadrul I.P.J. Suceava şi I.P.J. Botoşani, pe sectorul de drum DN 29 din raza de competenţă.

Poliţiştii suceveni au constatat 1 infracțiune la regimul rutier şi au aplicat 52 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 23.635 lei din care 33 pentru încălcarea regimului legal de viteză;
Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere.

Exemplu:
  • Un tânăr de 21 de ani, din comuna Verești, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Dumbrăveni, cu viteza de 88 km/h în localitate, în zonă cu restricție de 30 km/h, și nu folosea centura de siguranță. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.
Poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani au aplicat 46 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 19.650 lei din care, 28 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Totodată, poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani au reţinut 1 permis de conducere şi au ridicat 1 certificat de înmatriculare.
Mai nouă Mai veche