18 permise de conducere reținute în doar două zile de polițiștii suceveni. Un șofer cu permisul reținut anterior a fost prins băut la volan, la Vatra Dornei


În perioada 24.04.-25.04.2018, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune în vederea depistării pietonilor care traversează neregulamentar, precum şi a conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii prin locuri special amenajate.
În cadrul acţiunii au fost constatate 5 infracţiuni şi aplicate 286 sancţiuni contravenționale, în valoare de 91.320 lei, din care 47 față de pietonii care au traversat neregulamentar. Au fost reţinute 18 permise de conducere şi retrase 13 certificate de înmatriculare. De asemenea, poliţiştii au confiscat un moped.

Exemplu:
La 25.04.2018, ora 18.50, un bărbat din municipiul Vatra Dornei a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe strada Nichituseni din localitate, având permisul de conducere reținut și o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind și sancţionat contravenţional.
Mai nouă Mai veche