Bosanci: Copil care se plimba cu un scuter, lovit de o mașină al cărei șofer a părăsit locul accidentului. Amândoi sunt cercetați penal


La 26.04.2018, în jurul orei 16.30, în timp ce conducea autoturismul pe strada George Enescu din comuna Bosanci, ajuns la intersecția cu DJ 208A, un localnic de 40 de ani, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu mopedul condus de un minor de 13 ani din aceeași localitate.
După accident, minorul, ce a suferit leziuni ușoare, a plecat spre domiciliu, iar conducătorul auto nu a sesizat poliția despre producerea evenimentului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul nu este înregistrat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, ”părăsirea locului accidentului”, „conducere fără permis” și ”conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche