Frasin: Șofer beat și fără permis, urmărit de polițști și blocat în lunca râului Suha


La 02.04.2018, ora 18.37, în timp ce acționa pe DJ 177A, din orașul Frasin, un echipaj din cadrul Serviciul Rutier Suceava, a efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia, autoutilitara fiind blocată pe un drum lăturalnic din lunca râului Suha.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 41 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezenţa personalului medical, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche