Vadu Moldovei: Un motociclist băut a ratat o curbă și s-a izbit într-un gard de pe marginea drumului. Motociclistul și un pasager au fost răniți


La 27.05.2018, ora 00.40, în timp ce conducea motocicleta pe DN 2, pe raza localității Vadu Moldovei, un tânăr de 19 ani, din județul Iași, nu a adaptat viteza într-o curbă, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.
În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului motocicletei și rănirea ușoară a unui minor de 14 ani, din comuna Vadu Moldovei, pasager pe motocicletă.
Victimele au fost transportate cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma interogării bazei de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 19 ani, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul de către o persoană fără a deține permis de conducere” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche