Percheziții la contrabandiști din Verești și Bosanci. Trei persoane conduse la audieri


La data de 05.06.2018, polițiști din cadrul I.P.J Suceava - S.I.C.E - Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, au efectuat 5 percheziţii domiciliare și o verificare economică pe raza judeţului Suceava, fiind vizate mai multe persoane specializate în traficul cu ţigarete de provenienţă extracomunitară.

În urma acestor activități, de la 5 dintre cele 6 locații au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, 3880 pachete țigarete, de diferite mărci, produse in Ucraina si Duty Free, 105 litri alcool și băuturi alcoolice, 3 telefoane mobile şi alte mijloace de probă ( înscrisuri, s.a.), pentru o parte din acestea urmând a fi dispuse măsuri asiguratorii.

Un bărbat de 54 de ani, din comuna Verești, o femeie de 51 de ani, din comuna Bosanci și un bărbat de 54 de ani, din comuna Bosanci, au fost conduse la sediul I.P.J. Suceava pentru audieri, față de acestea urmând a fi dispuse măsurile legale.

Ulterior au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore pentru cele trei persoane, urmând ca în data de 06.06.2018 să fie prezentate procurorului de caz în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz, cu privire la săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.