FOTO Patru idioți au fost surprinși de poliția locală vandalizând mașini și mobilier stradal în zona Curcubeu din George Enescu



În data de 13.07.2018, în jurul orelor 05:00, o patrulă de ordine publică a Poliției Locale Suceava, Serviciul Ordine Liniște Publică și Pază nr.1, aflându-se în serviciul de patrulare cu autoturismul din dotare, în zona b-dul George Enescu, a surprins un grup de 4 persoane care efectuau acte de vandalism.

Două persoane din grup aveau asupra lor bucăți de fier beton lungi de aproximativ 2 metri cu care loveau autoturismele parcate și mobilierul stradal.

La vederea polițiștilor locali, cei în cauză, au luat-o la fugă printre blocuri. Pornind în urmărirea lor, patrula l-a imobilizat pe numitul S.P.J., în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în municipiul Suceava, și l-a condus la sediul Poliției Locale. Au fost constatate distrugeri la 3 autoturisme și la mobilierul stradal (coșuri de gunoi, aranjamente florale).

În vederea continuării cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, numitul S.P.J. a fost predat pe bază de proces verbal la Poliția Municipiului Suceava.













Mai nouă Mai veche