Tânăr prins beat la volan, reținut pentru 24 de ore. Avea 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat și era inculpat în alt dosar pentru conducere fără permis

La 21.08.2018, în jurul orei 02.10, un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control, pe DJ 209 G din orașul Vicovu de Sus, autoturismul condus de un bărbat de 23 de ani, din comuna Ulma.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din verificări a rezultat faptul că bărbatul este cercetat în calitate de inculpat într-un alt dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, motiv pentru care s-a dispus reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.
În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice”, ca ve fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche