Raportul Poliției: Șoferul BMW-ului în care au murit trei persoane nu avea permis de conducereȘoferul autoturismului BMW care sâmbătă noapte a demolat un stâlp din beton și s-a răsturnat pe cupolă nu avea permis de conducere, a anunțat IPJ Suceava. Este vorba de Ionuț Reuț (foto sus), de 19 ani, din Șcheia. În mașină se mai aflau alți doi tineri din Șcheia: Paul Cătălin Pușcașu, de 33 de ani, și Adrian Gheorghe Cojocariu, de 31 de ani. Toți trei au murit după ce mașina a lovit un stâlp din beton și s-a răsturnat cu roțile în sus.

IPJ Suceava: 
„La 02.09.2018, ora 01.20, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe strada Parcului din municipiul Suceava, având direcția de deplasare dinspre comuna Ipotești spre central municipiului Suceava, un tânăr de 19 ani din comuna Șcheia, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp din beton de la iluminatul public, pe care l-a dislocat, după care, a ricoșat într-un copac și s-a răsturnat.
În urma impactului, conducătorul auto și cei doi pasageri din autoturism, doi bărbați de 31 și 33 de ani, ambii din comuna Șcheia, au decedat.
Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de la volan nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”

Pe același subiect:Niciun comentariu

Un produs Blogger.