Rufster, brandul rădăuțean de acoperișuri premium, în continuă creștere

Rufster este marca proprie de acoperisuri a companiei SC OLINT COM SRL cu sediul in Radauti, judetul Suceava. Obiectivul principal de activitate al firmei este comertul cu materiale de constructii, OLINT fiind principalul supermarket local de materiale constructii. Sub marca Rufster se comercializeaza produsele proprii din gama materialelor pentru acoperisuri.

Compania a fost infiintata in 2005 si a continuat sa creasca. Cifra de afaceri a crescut de la an la an si a ajuns pana la peste 25 de milioane de euro in 2017.

Rufster si-a extins activitatea si distributia in aproape jumatate de tara, distribuind materiale pentru acoperisuri cu succes in tot nordul si centrul-est al Romaniei, în judetele Suceava, Cluj, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare si Salaj, pana la Buzau, Braila, Galati si Vrancea.



Unitatea de productie

Rufster dispune de linii proprii de productie moderne, complet automatizate, cu asistare a rulajului pe computer, oferind precizie deplina fluxului tehnologic.

Unitatea de productie are o suprafata de aproximativ 2.200 mp, este dotata cu doua poduri rulante, posibilitate de incarcare / descarcare drive-in si spatii de stocare acoperite, interioare si exterioare, cu o suprafata totala de peste 1.500 mp.

Tigla metalica Rufster

Tigla metalica este cel mai modern tip de invelitoare pentru acoperisuri, fiind foarte usoara, cu un aspect deosebit, usor de montat si o rezistenta foarte mare in timp.

Compania produce patru modele de tigla metalica pentru acoperisuri, fiecare avand un profil diferit.

CELESTA este o tabla tip tigla cu aspect masiv, datorita geometriei optimizate, avand un aspect asemanator cu cel al tiglei ceramice. Aceasta are o putere sporita a panoului de invelitoare si o eleganta deosebita prin designul elegant. Poate fi gasit intr-o gama diversa de culori cu nuante lucioase sau mate.

NOVA este o tigla metalica cu profil deosebit, datorita geometriei bogate, avand un aspect asemanator cu cel al tiglei mediteraneene. NOVA prezinta un echilibru perfect intre practic si estetic, fiind foarte usor de montat in acelasi timp. Este disponibil intr-o gama diversa de culori cu nuante lucioase sau mate.

AQUA 3D este o tigla metalica cu profil distinctiv datorita decupajului pe contur a muchiei primului si ultimului pas. Aceasta ofera un aspect deosebit acoperisului, o trecere cursiva si o fluiditate a culorilor de tigla spre streasina. Profilul este unul modern, aspectuos si eficient. Profilul se poate comanda intr-o gama diversa de culori cu nuante lucioase sau mate.

TERRA este o tabla tip tigla cu profil relevant si foarte des intalnit pe piata tiglei metalice. Profilul are o eleganta robusta si aminteste de stilul arhitectural gotic. TERRA este un profil echilibrat si solid, adaptandu-se atat cladirilor vechi cat si celor noi. Poate fi comandat intr-o gama diversa de culori cu nuante lucioase sau mate.



Momentan, in oferta Rufster se gasesc:

  • 4 modele de tabla tip tigla metalica,
  • 4 modele de tabla cutata,
  • gama completa de accesorii (elemente profilate) pentru acoperis,
  • folie anticondens,
  • componentele sistemului de drenaj a apei pluviale,
  • casete de fatada,
  • profile gipscarton
  • stacheti metalici.
Mai nouă Mai veche