Sunt căutați 950 de muncitori pentru cules căpșuni în Spania


Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Suceava, promovează oferta unor angajatori din Spania, însumând 950 locuri vacante la care pot aplica femei și cupluri, pentru munca sezonieră în agricultură la recoltarea căpşunilor, campania 2019 (nu se solicită experiență sau cunoașterea unei limbi străine).
Contractul de muncă este de aproximativ 3 luni și se va derula în perioada februarie – mai 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 ore/săptămână împărţite în 6 zile, ziua liberă poate fi în oricare zi a săptămânii.

Perioada de probă este de 15 zile. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, contribuţiile datorate fiind: impozit pe venit = 2% şi asigurare socială = 113 euro/lună.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităților).

Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din primul salariu al angajatului. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este plătită de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.

Persoanele care doresc să se înscrie la aceste selecții trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Suceava din str. Tudor Vladimirescu f.n., strada, tel. 0230 523279.

Bursele vor fi organizate în mai multe localități din regiunile de Nord-Est, Sud și Sud-Vest ale țării.

Termen limită pentru aplicare: 20.11.2018. Data și locația burselor vor fi comunicate ulterior.
Mai nouă Mai veche