VIDEO Foresta Suceava - Oțelul Galați: 0-0Foresta Suceava și-a întrerupt seria victoriilor pe teren propriu, sâmbătă, în partida cu Oțelul Galați, liderul Seriei I a Ligii a III-a. Scor final: 0-0. 

Foresta a dominat clar cea mai mare parte a meciului, practicând un joc ofensiv, și ar fi meritat victoria. În prima repriză rămas singur în fața porții Grumezescu l-a ochit pe portarul Iliescu. În partea a doua, ocaziile s-au ținut lanț la poarta Oțelului. Un lob al italianului Rigoni a lovit traversala, iar șutul lui Artenie în vinclu a fost apărat.Fostul căpitan al Forestei, Marius Matei, a fost huiduit copios de public după ce a cerut insistent un penalty inexistent.

Oțelul a jucat ultimele zece minute în inferioritate, după ce Puțanu a călcat strâmb, iar oaspeții făcuseră deja toate schimbările.

„Am făcut un meci perfect în apărare și la mijloc, dar avem o problemă reală în fața porții, unde ne lipsește un killer adevărat”, a spus după meci antrenorul Selim Benachour.Rezultatele etapei a IX-a a Seriei I a Ligii a III-a, ediția 2018/2019:
FC Botosani II - Sanatatea Darabani: 6-1
CSM Roman - Sporting Liesti: 1-5
Gloria Buzau - CSM Ramnicu Sarat: 4-2
Bucovina Radauti - Ceahlaul Piatra Neamt: 0-0
Somuz Falticeni - CSM Pascani: 2-1
CSM Focsani - Stiinta Miroslava: 1-2
Foresta Suceava - Otelul Galati: 0-0
KSE Targu Secuiesc - Metalul Buzau: 1-1

Mai nouă Mai veche