FOTO Două gospodării au fost cuprinse de un incendiu, la Capu Câmpului. A ars și un tractor agricol

Incendiu în localitatea Capu Codrului
12.11.2018, ora anunțării la 112 - 13:47

Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Brăiești, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Capu Codrului.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la anexele unei proprietăți, focul fiind propagat și la o construcție din gospodăria învecinată, existând pericolul de extindere la vecinătăți.
Incendiul a fost lichidat la ora 17:15.
Primului proprietar i-au ars adăpostul de animale și depozitul de furaje, corp comun, pe aproximativ 130 mp, un tractor agricol și alte bunuri din gospodărie. S-au degradat obiecte de mobilier, acoperișul și pereții exteriori ai locuinței.
La a doua gospodărie, au ars aproximativ 40 mp dintr-un perete al adăpostului de animale și 10 mp de azbociment de pe acoperișul construcției. S-au degradat 4 ferestre și o ușă (tâmplărie din PVC) de la casa de locuit.
Incendiul a izbucnit din adăpostul de animale al primului prorprietar, cel mai probabil din cauza unui foc deschis în spații închise.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două case de locuit și restul anexelor gospodărești.







Mai nouă Mai veche