FOTO Audi A8 plin cu țigări de contrabandă, abandonat pe marginea drumului

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră Brodina și Valea Vișeului au descoperit la frontiera verde 15.800 pachete cu țigări de proveniență ucraineană care urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere.

Marți, 27.11.2018, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 16.00, pe raza localității de frontieră Brodina, un echipaj al poliției de frontieră a observat un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Marea Britanie, care era parcat pe marginea drumului.
Din primele verificări, în acesta au fost identificate mai multe colete cu țigări, fapt pentru care autoturismul a fost condus la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.
Astfel, a fost efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, fiind astfel descoperite 14.800 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 174.100 de lei.
Autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului au descoperit în apropierea frontierei de stat două colete cu țigări. Acestea au fost transportate la sediul sectorului, în urma inventarierii rezultând cantitatea de 1.000 de pachete cu țigări în valoare de 11.700 lei.

În ambele cazuri, cantităţile de ţigări au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare sunt efectuate cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.







Mai nouă Mai veche