Bărbat băut și fără permis prins la plimbare cu un ATV neînmatriculat, la Zvorîștea


La 26.12.2018, ora 22.25, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, a oprit pentru control pe DN 29A, din comuna Zvoriștea, ATV-ul fără plăcuţe cu numărul de înregistrare sau înmatriculare, condus de un localnic de 38 de ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar vehiculul nu este înmatriculat sau înregistrat.
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezența cadrelor medicale, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche