Compania care deține franciza lanțului de restaurante fast-food Spartan intră pe piața hotelieră

Ștefan Mandachi, CEO al Strong MND, compania deținătoare a francizei lanțului de restaurante de tip fast-food Spartan, a deschis un hotel în Suceava, Mandachi Hotel&Spa, primul hotel din România construit în sistem de franciză și integral cu fonduri autohtone, investiție de aproximativ 7 milioane de euro.

Hotelul are 90 de camere, pentru care a obținut clasificarea de patru stele, și șase apartamente de lux, certificate cu cinci stele.Hotelul este un concept în sistem de franciză, de tip “5 în 1”, care are în componență salonul de evenimente Magnificus Plaza, restaurantul à la carte cu specific italienesc Don Stefano, o cafenea care funcționează și ca librărie, Mefi Cafe&Bar, sala de sport Bum Bum Box și Biotransylvania Spa&Wellness, primul centru SPA bio din România.

„Am lucrat timp de doi ani la implementarea acestui proiect, care este unul dintre cele mai ambițioase și complexe concepte pe care le-am creat de-a lungul timpului. Am gândit fiecare marcă în așa fel încât să poată fi francizată autonom sau la pachet cu hotelul. Acest lucru înseamnă că fiecare brand este suficient de puternic în sine pentru a prezenta interes pentru potențialii francizați. Pentru viitor planificăm extinderea celor cinci branduri atât la nivel național, cât și la nivel european”, spune Ștefan Mandachi.
Mai nouă Mai veche