Primele trupe confirmate pentru Bucovina Rock Castle 2019: TesseracT, Grimus și Alternosfera

Au fost anunțate primele trei trupe din ediția Bucovina Rock Castle 2019. Această ediție dă semne să fie una dintre cele mai aglomerate și bune din ultimele ani.

TesseracTTesseracT este una din cele mai prolifice trupe apărute in acest mileniu. Pioneri ai metalului progresiv, această trupă bazată in Marea Britanie deține un palmares remarcabil, concluzionând de curând încă un turneu European foarte reușit si urmând sa se îmbarce pentru un alt turneu mondial la începutul lui 2019. Tonurile progresive ale chitarelor in combinație cu complexitatea ritmica si liniile foarte dinamice ale vocii vor aduce un sunet original si nou pentru scena Suceveană.

GrimusCu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

AlternosferaDupa o pauza concertistica de peste un an, timp in care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera revine la inceputul anului 2019 cu un nou album. Acesta va fi cel de-al VI-lea material discografic si este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la infiintarea trupei. Va invitam sa ascultati albumul live pe scena Bucovina Rock Castle in 2019.

Mai nouă Mai veche