Traditions de Noël, miercuri, la Biroul Francez Suceava

Miercuri, 19 decembrie, ora 16.00, la Biroul Francez, grupa de copii cu vârste între 6 și 8 ani continuă aventura pe tărâmul limbii franceze, însoțiți de dna lector dr. Mariana Șovea de la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării. La cursul de săptămâna aceasta, micii francofoni vor învăța despre sărbătoarea Crăciunului și vor repeta un bine-cunoscut cântec francez, „Vive le vent”. La sfârșitul orei, toți copiii care au frecventat cursul „Le français, c’est facile!” în acest semestru vor primi câte o surpriză dulce și rechizite școlare ca răsplată pentru munca lor. La această activitate va fi prezent și lectorul de franceză, Maxence Caron, care va vorbi copiilor despre cum se sărbătorește Crăciunul în Franța.

Începând cu ora 17.00, elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 Suceava, îndrumați de dna prof. Anca Căldăuș, ne vor introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă prin activitatea ce o vor desfășura sub genericul Traditions de Noël.

Activitatea face parte din proiectul Francofonia în comunitate, un proiect realizat de Biroul Francez din Suceava în colaborare cu Centrul de Reușită Universitară (CRU) din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și sprijinit de Agenția Universitară a Francofoniei.

Intrarea este liberă.
Mai nouă Mai veche