Copil de doi ani din Siret, internat cu arsuri pe picioare după ce a răsturnat un ibric cu apă fierbinte. Părinții sunt anchetați pentru vătămare corporală din culpă


Un copil de doi ani din orașul Siret a ajuns la Spitalul Județean Suceava cu arsuri pe ambele picioare după ce a răsturnat un ibric cu apă fierbinte.

S-a întâmplat duminică, 27 ianuarie, în jurul orei 12.00. Copilul se afla în bucătărie, împreună cu mama și tatăl lui. Mama a pus pe aragaz un ibric cu apă pentru a face ceai. La un moment dat, copilul în vârstă de doi ani s-a agățat de marginea aragazului, acesta răsturnându-se și oprindu-se într-un perete, iar ibricul cu apă fierbinte i-a căzut pe picioare.

Copilul a fost dus imediat cu mașina la Spitalul Orășenesc Siret, unde minorul a fost pansat și a fost trimis cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, iar în urma examinării medicale de specialitate s-a stabilit diagnosticul de „arsuri de gr. I și II prin lichid fierbinte pe ambele picioare”, minorul fiind internat pentru îngrijiri de specialitate.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche