Hoț de butelii prins în flagrant de polițiști în blocul de pe strada Aleea Dumbrăvii din cartierul BurdujeniLa 20.01.2019, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată despre faptul că, dintr-un imobil de pe strada Gheorghe Doja, o persoană sustrage mai multe butelii.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, după ce a distrus sistemul de închidere a rastelurilor de depozitare, o persoană necunoscută a sustras din curtea imobilului unui localnic de 32 de ani, 8 butelii, ce au fost găsite la fața locului.

În urma măsurilor operative întreprinse, autorul faptei a fost identificat de polițiști în scara unui bloc de pe strada Aleea Dumbrăvii, unde s-a refugiat după ce a comercializat o butelie unei persoane, acesta fiind un bărbat de 54 de ani, din municipiul Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, prejudiciul fiind de aproximativ 4.000 lei, iar bărbatul de 54 de ani a fost reținut și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 21.01.2019, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea stabilirii unor măsuri preventive.
Mai nouă Mai veche