Un bărbat gelos și-a bătut iubita cu pumnii și picioarele, în Burdujeni. Polițiștii au deschis dosar penal și au emis un ordin de protecție pentru cinci zile


Autoritățile au fost sesizate, duminică, 27 ianuarie, că o femeie de 36 de ani, din Mitocu Dragomirnei, a fost agresată de concubinul ei de 31 de ani, din Adâncata, în timp ce se aflau într-o locuință închiriată din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Femeia le-a povestit polițiștilor că bărbatul a făcut o criză de gelozie și a lovit-o cu pumnii și picioarele în zona feței și a corpului, după care a părăsit garsoniera unde locuiesc cu chirie. Femeia a depus plângere scrisă privind infracțiunea de „violență în familie”.

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioada de cinci zile. Ulterior, bărbatul a fost contactat telefonic, acesta prezentându-se la sediul secției de poliție, unde i s-au adus la cunoștință obligațiile prevăzute de ordinul de protecție, totodată fiindu-i înmânat un exemplar al acestuia.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche