Un șofer beat a tamponat o mașină pe Ulița Tărcanilor din Șărișoru Mare și a fugit de la locul accidentului. Polițiștii l-au prins și i-au făcut dosar penal


La 02.01.2019, ora 13.00, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de un bărbat de 30 de ani din comuna Șaru Dornei, despre faptul că, în timp ce era oprit cu autoturismul la intersecţia DC 82 Sărişoru Mare cu DC Uliţa Tărcanilor din comuna Şaru Dornei, pentru a acorda prioritate, a fost acroşat în partea din spate de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.
În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autoturismul implicat în accident a fost depistat pe raza localităţii Şârişoru Mare, conducătorul auto fiind un bărbat de 38 de ani, din comuna Şaru Dornei.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 30 de ani și de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 38 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche