Femeie rănită după ce un șofer a întors peste linia dublă continuă și a provocat un accident rutier, pe strada Ștefan cel Mare din Gura Humorului

La 30.01.2019, în jurul orei 12.15, în timp ce conducea autoutilitara pe str. Ştefan cel Mare din orașul Gura Humorului, un localnic de 47 de ani nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere și a încălcat marcajul longitudinal continuu ce desparte cele două sensuri de mers, ocazie cu care, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus din sens opus de un tânăr de 20 de ani, din orașul Frasin, care nu a mai putut evita impactul.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 40 de ani din orașul Frasin, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche