O vânzătoare de la un magazin din Burdujeni a fost luată la bătaie de doi frați pe care i-a prins la furat. Indivizii au fost reținuți în arestul IPJ Suceava


Incidentul s-a produs joi, 14 februarie. Autoritățile au fost atunci sesizate că o angajată de la magazinul Profi de pe strada Tineretului din cartierul Burdujeni a fost agresată de o persoană pe care a prins-o furând produse din magazin.

Femeia, șef de tură în magazin, a fost anunțată de colege despre faptul că în magazin a intrat un tânăr, care în trecut a mai sustras bunuri din magazin, însoțit de un alt tânăr. Pentru a preveni un alt furt, femeia s-a postat în zona intrării, unde, în momentul în care cel de-al doilea tânăr a vrut să iasă, a observat că avea o sacoșă cu mai multe produse alimentare sustrase din magazin. I-a solicitat acestuia să se oprească, moment în care, tânărul a îmbrâncit-o și și-a continuat deplasarea, însă femeia l-a prins de mână, dar acesta a lovit-o și a fugit.

La scurt timp, după ce cei doi au fugit de la fața locului, la aproximativ 20 de metri față de intrarea în magazin a fost găsită o sacoșă în care se aflau bunurile sustrase, care au fost ridicate în vederea tratării din punct de vedere criminalistic.
În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Joi, 21 februarie, în urma cercetărilor, polițiștii i-au reținut în arest pe cei doi frați Ștefan S., de 22 de ani, și Petru S., de 17 ani, pentru comiterea infracțiunilor de „tâlhărie calificată” și „furt calificat”.

Vineri, Ștefan S. va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
Mai nouă Mai veche