Tânăr fără permis lăsat de tatăl lui să-i conducă mașina, depistat de polițiști la volan în Capu Câmpului. Amândoi sunt acum cercetați penal


La 09.02.2019, în jurul orei 16.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului a oprit pentru control pe DJ 177C din comuna Capu Câmpului, autoturismul condus de un localnic de 22 de ani și în care se afla ca pasager tatăl acestuia, un bărbat de 53 de ani din aceeași localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredințat pentru a fi condus de tatăl său, deși știa faptul că acesta nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 22 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 53 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche