VIDEO Cum se chinuie pompierii chemați la un incendiu să manevreze autospeciala pe o uliță foarte îngustă, la Pătrăuți

Incendiu în localitatea Pătrăuți
26.02.2019, ora anunțării la 112 - 17:42

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii S.V.S.U. Pătrăuți, au intervenit cu trei autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Pătrăuți.
La sosirea echipajelor, ardeau camera centralei termice și acoperișul unei construcții corp comun, formată din camera centralei și o magazie de lemne, cu pericol de propagare la casa de locuit și la restul anexelor gospodărești.
Incendiul a fost lichidat la ora 19:45.
Au ars 90 de metri pătrați din acoperișul construcției corp comun, 20 de metri pătrați din astereala acoperișului casei de locuit, camera centralei pe 15 metri pătrați, circa 2 metri cubi lemn de foc și alte bunuri. S-au degradat pereții centralei termice și învelitoarea din tablă, pe 35 metri pătrați.
Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite din coșul de fum necurățat și neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit, o bucătărie de vară, un adăpost de animale, circa 10 metri cubi lemn de foc și alte bunuri gospodărești.

Pompierii militari au ajuns la incendiu pe o uliță foarte îngustă, deplasarea fiind extrem de dificilă. Această filmare a fost realizată la retragerea de la intervenție. 

Mai nouă Mai veche