VIDEO A fost identificat puștanul de 15 ani care s-a trântit cu mașina într-o autospecială de poliție, miercuri seară, la Rădăuți

Polițiștii au reușit să-l identifice pe băiatul care miercuri seară, în timpul unei urmăriri, s-a izbit cu mașina într-o autospecială Dacia Logan de Poliție. Este vorba despre Leonard L., de 15 ani, din Rdăduți.

Din informațiile noastre, miercuri, la ora 17.10, Leonard L. conducea autoturismul Ford Focus pe strada Piața Unirii din Răduți, dinspre parcarea centrală spre centrul orașului. În mașine se mai aflau alți doi tineri în vârstă de 16 ani, Dominic Antonio V., din Rădăuți, și Marius Adrian P., din Milișăuți.

Șoferul a văzut un echipaj de poliție pe strada Piața Unirii și a încercat să meargă înapoi spre parcarea centrală, dar a lovit un Volkswagen Polo după care a plecat de la locul accidentului.

Adolescentul a fost urmărit pe mai multe străzi din oraș, pe o distanță de circa 15 kilometri. La un moment dat, pe strada 1 Mai, Leonard L. a pierdut controlul volanului și s-a izbit în autospeciala Dacia Logan condusă de un agent în vârstă de 29 de ani. În urma impactului, autoturismul Ford Focus a ricoșat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice.



În urma impactului au rezultat avarii la autospeciala de poliție și vătămarea ușoară a agentului, diagnostica cu „contuzie omoplat stâng”.

După producerea accidentului, șoferul a fugit în curtea unui imobil din apropierea locului producerii accidentului.

Conducătorul autospecialei de poliţie, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar ulterior i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.
Mai nouă Mai veche