Ștefan Mandachi refuză candidatura la Primăria Suceava și se delimitează de orice asociere cu Alianța USR PlusAntreprenorul Ștefan Mandachi, devenit cunoscut după ce a construit un metru de autostradă lângă Suceava, a publicat pe Facebook un mesaj în care refuză propunerea făcută de un fan de a candidat la Primăria Suceava din partea Alianței USR Plus.

„Ieri primesc pe facebook de la un amic un articol în care scrie: ”O IPOTEZĂ demnă de luat în calcul: Ștefan Mandachi candidat independent la Primăria Sucevei sprijinit de Alianța USR PLUS”. Adăugând sigla #șîeu alături de #usrPlus, s-a creat o impresie falsă, neadevărată. (...)

DEȘI NU VOI CANDIDA NICIODATĂ, e foarte firesc că lumea m-ar vrea, ca „DEMNĂ IPOTEZĂ”, primar sau orice altceva. Am toate prezumțiile pozitive în favoarea mea. (...) Ce atâta mirare ipocrită?
Dar...există un DAR. (...) Firmele mele îmi aduc venituri anuale de milioane de euro. Cât de idiot să fiu ca să dau toată libertatea și visurile și să stau încarcerat într-un birou de primar, plătit cu câțiva euro pe lună? NICIODATĂ”, a scris Ștefan Mandachi pe Facebook.

Această imagine ilustrează postarea de pe Facebook a lui Ștefan Mandachi.
Foto: Facebook / Ștefan Mandachi

Niciun comentariu

Un produs Blogger.