Utilaj de forat și stație de betoane aduse pe șantierul șoselei de centură a municipiului Suceava,

Instituția Prefectului - Județul Suceava informează, referitor la lucrările de modernizare pe DN 18, că se circulă pe asfalt, pe ambele tronsoane cuprinse între Șesuri si Iacobeni, respectiv Lot 3 și Lot 4, restricții de circulație fiind doar la nivelul celor 3 poduri la care se lucrează.

Managerul de proiect de la firma care execută lucrările de modernizare pe DN 18, ing. Vasile Strîmbeanu, precizează că la Lotul 4 s-a definitivat așternerea stratului de legătură - binder-, iar în prezent s-a început cel de-al doilea strat de mixtură asfaltică, respectiv stratul de uzură.

Deși condițiile meteorologice din această primăvară nu au fost dintre cele mai prielnice pentru execuția lucrărilor, ritmul de execuție va rămâne accelerat, în scopul respectării termenului contractual de finalizare -31 august 2019.

În ce privește tronsonul Șesuri-Cârlibaba, Lotul 3, acolo au fost realizate 95% din lucrări, urmând a fi executate marcajele și semnalele rutiere.

De asemenea, pe acest tronson, antreprenorul –SC Autotehnorom- va urmări finalizarea acestor lucrări, cu respectarea termenului contractual, respectiv 30 iulie 2019.Instituția Prefectului Suceava mai informează că pe șantierul rutei ocolitoare a Sucevei se lucrează în ritm accelerat, utilaje din eșalonul de reciclare folosite la lucrările pe DN18 fiind relocate acolo.

Totodată, au fost aduse pe șantierul Variantei Ocolitoare a Sucevei al doilea utilaj de forat și a fost instalată a doua stație de betoane care va intra în producție de săptămâna viitoare, după finalizarea testelor inițiale.
Biroul de presă al Instituției Prefectului-Județul Suceava

Niciun comentariu

Un produs Blogger.