Pe durata avertizărilor meteorologice, la sediul ISU Suceava a fost activat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei


În urma numeroaselor avertizări de fenomene meteo periculoase, din ultima perioadă, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava s-a activat pe timpul valabilității acestora Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, cu reprezentanţi ai pompierilor militari, prefecturii, poliţiei, jandarmeriei şi ai S.G.A. (Sistemul de Gospodărire a Apelor).

De asemenea, prin Dispeceratul comun ISU-SAJ s-au informat imediat toate primăriile de pe raza judeţului, cu privire la atenţionările emise. În paralel, s-au pregătit tehnica şi mijloacele de intervenţie la nivelul fiecărei subunităţi de salvatori din judeţ, iar dacă va fi cazul, se va crește și capacitatea operațională, pentru asigurarea misiunilor specifice.

Zonele critice din județ vor fi în permanent monitorizate de către comisii mixte constituite din pompieri militari, reprezentanți ai unităților administrativ teritoriale și lucrători S.G.A.

ISU Suceava

Niciun comentariu

Un produs Blogger.