VIDEO O mașină s-a dezmembrat după ce s-a izbit în gardul Hotelului Imperium, șoferul e în stare gravă la spital

Vineri, în jurul orei 00.10, Gabriel P., de 21 ani, din municipiul Fălticeni, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Seat Leon, pe str. Sofia Vicoveanca, din mun. Suceava, având direcție de deplasare Făticeni-Suceava, din cauză că nu a adaptat viteza într-o curbă ușoară la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers și intrat în coliziune cu temelia de la gardul împrejmuitor de la Hotel Imperium, după care s-a răsturnat de mai multe ori pe partea carosabilă a drumului.

De asemenea, în urma impactului motorul de la autoturismul marca Seat Leon, s-a desprins de caroserie și a lovit un autoturism marca VW Transporter care se afla parcat regulamentar în parcarea din fața la Hotel Șura Geților.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a numitului Gabriel P., în calitate de conducător auto al autoturismului marca Seat Leon.

Victima accidentului rutier a fost preluată de un echipaj de la Ambulanța Suceava și transportată la UPU. Suceava, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticat cu ,,politraumatism prin accident rutier”.

Din cauza leziunilor suferite conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, ulterior la spital în aplicarea prevederilor art. 190 C.pr. pen, i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 al. (2), (3), din CP., acesta urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii Biroului Rutier Suceava.Niciun comentariu

Un produs Blogger.