Un sucevean a murit înecat, sâmbătă seară, în Lacul Techirghiol de pe litoralUn bărbat din Suceava a murit, sâmbătă după-amiază, înecat în Lacul Techirghiol, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”.

Suceveanul, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a fost scos din lac de echipele de intervenţie, iar cadrele medicale de pe ambulanţele sosite la faţa locului au încercat în zadar resuscitarea acestuia, informează Agerpres.

„În urma unui apel primit la 112, am fost solicitaţi să intervenim pentru găsirea unui bărbat înecat în Lacul Techirghiol, în vârstă de aproximativ 70 de ani. Pentru salvarea persoanei aflate în dificultate, la locul indicat au fost trimise de urgenţă o ambarcaţiune de la Punctul de Salvare Acvatic Techirghiol şi un echipaj medical de prim răspuns SMURD.

În sprijin a venit şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ). Bărbatul a fost scos din lac, i s-a aplicat protocolul de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, persoana a fost declarată decedată”, au precizat reprezentanţii ISU Constanţa.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.