Trei persoane rănite după ce un bărbat fără permis a frânat pe un drum umed, a scăpat controlul volanului, iar mașina s-a izbit violent într-un copac


La 07.08.2019, în jurul orei 08.20, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178 din comuna Arbore, un localnic de 47 de ani a pătruns pe un sector de drum umed și a frânat, moment în care, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe acostament și a lovit frontal un copac.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a doi minori, unul de 13 ani și celălalt de 16 ani, ambii din comuna Burla, pasageri în autoturism.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche