20 de elevi cu media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, premiaţi în şedinţă festivă

Un număr de 15 elevi de gimnaziu şi cinci de liceu, care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, respectiv Bacalaureat, au fost premiaţi, luni, în cadrul unei şedinţe festive la Palatul Administrativ din Suceava.

Fiecare elev de 10 a primit câte 1.000, respectiv 3.000 de lei, o broşură în care au fost publicate ''gânduri despre cum au obţinut nota 10'' şi o diplomă.

''Ne-a bucurat hotărârea Guvernului ca aceşti copii să fie premiaţi (...) S-a pregătit o broşură şi o diplomă. În broşură e fişa de prezentare şi câteva gânduri despre cum au obţinut nota 10 (...) Sunt gândurile unor copii de nota 10 care au spus că munca îi duce spre succes. Ne bucurăm că există astfel de elevi'', a spus şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Gabriela Mihai.

Prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi, prezent la eveniment, a felicitat elevii ''în călătoria lor spre succes'', subliniind că rezultatele acestora trebuie să motiveze şi să ambiţioneze pe ceilalţi pentru a obţine performanţa.

''La Suceava se face performanţă în educaţie de mulţi ani (...) Semnificaţia evenimentului este un prilej de ambiţionare pentru cei care au fost aproape de 10 şi un mesaj că se poate pentru ceilalţi (...) Călătoria spre succes nu e uşoară, dar aţi dovedit că se poate'', a spus prefectul.

Mai nouă Mai veche