Amendă de șase mii de lei după ce polițiștii au descoperit 12 metri cubi de lemn în plus față de acte, într-un camion oprit în trafic, la Frumosu


La 17.09.2019, ora 18.50, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit pentru control pe DJ 176 din comuna Frumosu, autoutilitara condusă de un bărbat din comuna Sadova, care transporta material lemnos.
Întrucât existau neconcordanțe cu privire la cantitatea de material lemnos transportată și cea din avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta în plus cantitatea de 12,66 m.c. lemn rotund de esență rășinoase.
Societatea comercială din comuna Pojorâta care a achiziţionat materialul lemnos şi a efectuat transportul acestuia, reprezentată de un bărbat de 33 de ani din comuna Fundu Moldovei a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 6.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos transportat în plus în valoare de 2.076 lei, a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.