Șase persoane implicate într-o bătaie în Autogara din Fălticeni


Marți, 10 septembrie 2019, ora 19.41, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un minor a fost a fost agresat în Autogara din municipiul Fălticeni.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 19.30, în timp ce se afla în Autogara de pe str. 13 Decembrie din municipiul Fălticeni, între minorul D.C.B. şi minorul E.M.Z, de 15 ani, a avut loc un conflict spontan.

D.C.B. a fost lovit cu pumnii în zona feţei, atât de către E.M.Z., cât şi de A.R.Z, de 17 ani, C.I.Z., de 23 ani, şi P.S.Z., de 16 ani, toți din comuna Vulturești.

În apărarea persoanei vătămate a intervenit fratele acestuia, C.C.B., de 19 ani, din municipiul Fălticeni, care a aplanat conflictul.

După comiterea faptei, persoana vătămată nu a dorit să se prezinte la sediul Poliţiei Municipiului Fălticeni pentru a fi audiat, motivând că va pierde ultimul mijloc de transport în comun pentru a ajunge la domiciliu.

Acesta prezenta leziuni minore la nivelul feţei, afirmând verbal că nu doreşte să-i fie acordate îngrijiri medicale.

În zona producerii incidentului au fost identificate camere video de supraveghere, urmând a fi ridicate înregistrările surprinse de acestea.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.
Mai nouă Mai veche