VIDEO Poliţist atacat cu un cuțit în timp ce îşi ţinea propriul copil în braţe. Bărbatul intervenise pentru a calma un conflict

Un poliţist aflat în concediu a fost atacat şi înjunghiat în braţ în Suceava, în timp ce îşi ţinea copilul în braţe. Poliţistul intervenise anterior atacului într-un conflict, pentru a calma un bărbat agresiv.

Potrivit Poliţiei Suceava, în timp ce se afla în concediu de odihnă şi era cu soţia şi copilul său minor în parcul central din municipiul Suceava, un poliţist a observat un tânăr recalcitrant şi agresiv care a abordat un tânăr şi o tânără care stăteau pe o bancă.

Poliţistul a intervenit, l-a îndepărtat pe agresor şi apoi i-a cerut acestuia să plece din zonă.



„Ulterior, în timp ce poliţistul şi familia sa se aflau în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia str.Ana Ipătescu cu str. Mitropoliei, tânărul agresiv a venit din spate şi l-a lovit într-un braţ cu un obiect, posibil cuţit, provocându-i o rană, moment în care, după ce i-a încredinţat soţiei copilul pe care-l purta într-un ham special, poliţistul s-a apărat, iar agresorul a fugit, fiind prins şi identificat de un echipaj de poliţie alertat după producerea incidentului, acesta fiind un bărbat de 29 de ani din comuna Fântânele. Cele două victime agresate iniţial, un tânăr de 19 ani din oraşul Cajvana şi o tânără de aceeaşi vârstă din oraşul Milişăuţi, au fost identificate de poliţişti şi conduse la sediul poliţiei pentru cercetări”, arată Poliţia Suceava.

Poliţistul a mers la spital pentru îngrijiri medicale.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru „lovire sau alte violenţe”, urmând ca luni să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.
Mai nouă Mai veche