Minor prins la volanul unei mașini cu numerele de înmatriculare expirate din 2013, la Plăvălari


La 26.10.2019, orele 08:30, polițiștii SPR 2 Ipotești, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DC 68 Plăvălari, au identificat în trafic un autoturism condus de un tânăr de 17 ani.
S-a procedat la oprirea regulamentară a autoturismului respectiv, ocazie cu care s-a constatat că la volanul autoturismului se afla un minor de 17 ani din sat Plăvălari, comuna Udești. Fiindu-i solicitate documentele sale si ale autoturismului, acesta a declarat ca nu posedă permis de conducere.
În legătură cu documentele autoturismului, acesta a declarat ca nu le are asupra sa.
Fiind efectuate verificări în bazele de date s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul are numerele expirate din 24.12.2013, având montate alte plăcuțe ce aparțin unui alt vehicul.
S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ,,conducerea unui vehicul cu numere false”, cercetările fiind continuate de către Postul de Poliție Udești.
Mai nouă Mai veche