Un bărbat și-a bătut de mai multe ori soția de față cu cei cinci copii. Polițiștii l-au evacuat din locuință și au emis ordin de rotecție provizoriu față de agresor


La data de 07.10.2019, ora 13.30, patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea a fost sesizată de către o femeie de 42 ani, din comuna Burla cu privire la faptul că este agresată de soțul ei.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că femeia locuiește împreună cu soțul și 5 dintre copiii lor.
La 05.10.2019, în jurul orei 14.00, persoana vătămată se afla în locuință, împreună cu mai mulți minori. La un moment dat, în locuință și-a făcut apariția soțul de 46 ani, care, pe fondul unei stări de nervozitate a început să o lovească pe femeia de 42 de ani, moment în care au intervenit copiii acestora și au aplanat conflictul.
Persoana vătămată nu a depus la acel moment plângere penală pentru cele întâmplate.
Ulterior, la 07.10.2019 în jurul orei 12.00,femeia a fost din noua agresată de către soțul său. Având în vedere aceste acte de violență, a decis să anunțe telefonic un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea, solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
După aplicarea chestionarului de risc, a fost emis un ordin de protecție provizoriu față debărbatul de 46 de ani, începând cu 07.10.2019, ora 17.00 pe o perioadă de 5 zile.
Agresorului i-au fost aduse la cunoștință obligațiile pe care le are ulterior emiterii ordinului de protecție provizoriu, acesta fiind evacuat din imobil.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii a două infracțiuni de ,,violență în familie”.
Mai nouă Mai veche