Un șofer băut care a provocat o tamponare a refuzat să sufle în etilotest și să-i fie recoltate probe de sânge. Bărbatul este cercetat penal


La 29.10.2019, ora 16.16, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Ulma, a avut loc o tamponare, iar conducătorul auto pare sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat autoturismul implicat în accident care prezenta avarii și pe conducătorul auto care a plecat de la fața locului, dar ulterior s-a întors acesta fiind un bărbat de 40 de ani, din comuna Ulma.
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.