Cântărețul de muzică populară Anton Achiței și-a tăiat venele într-un hotel din Suceava



Solistul de muzică populară Anton Achiței a încercat să se sinucidă, într-o cameră de hotel din Suceava. Bărbatul de 73 de ani, din Bacău, și-a tăiat venele în cada de la baie, dar a supraviețuit și a sunat un prieten, care a dat alarma.

Bărbatul în vârstă de 73 de ani, din Bacău, interpret de muzică populară, a încercat să se sinucidă, cu o lamă. Potrivit cercetărilor polițiștilor, bărbatul s-a cazat, joi, într-o cameră a unui hotel din municipiul Suceava. Aici urma să înregistreze în următoarele zile mai multe piese muzicale într-un studio din municipiu.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, a hotărât să-și pună capăt zilelor. S-a tăiat cu o lamă la mâna stângă, iar apoi s-a târât până pe pat, unde, dimineața a sunat un prieten, cerându-i ajutor. Prietenul solistului a sunat la recepția hotelului, iar un echipaj medical a sosit și i-a acordat îngrijiri medicale de urgență.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava unde a fost diagnosticat cu „sindrom depresiv, tentativă catalitică”.

Artistul este în afara oricărui pericol și urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric.

Mai nouă Mai veche