Un bărbat s-a dus la spital la două zile după ce a fost implicat într-un accident rutier produs în Stroiești


Marți, 10 decembrie 2019, orele 16.30, Dumitru C., de 34 ani, din municipiul Suceava, în timp ce se deplasa la volanul autoutilitarei marca VW pe un drum comunal neclasificat, pe raza comunei Stroiești, nu acordat prioritate de trecere autoturismului marca VW Golf, condus de către Bogdan S., de 24 de ani, din comuna Vânători, județul Iași, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale, motiv pentru care accidentul rutier a fost soluționat de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Șcheia.

Ulterior, joi, 12 decembrie 2019, la Spitalul Judeţean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava – U.P.U. s-a prezentat Dumitru M., de 63 ani, din municipiul Suceava, care a precizat că a fost pasager în autoturismul marca VW Golf implicat în accidentul rutier din 10 decembrie 2019 și că are leziuni în zona capului.

În urma consultaţiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: „TCC minor, entorsă coloană cervicală”. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche