VIDEO Accident mortal la Bădeuți. Un biciclist care vira stânga a fost lovit de o mașină. Imagini de pe camera de supraveghereMiercuri, 11 decembrie 2019, la ora 13.40, un bărbat de 70 ani, din mun. Rădăuți, se deplasa cu bicicleta pe DN 2H, pe direcția Rădăuți-Milișăuți. Din spate, în aceeași direcție se deplasa autoutilitara marca Mercedes Vito.

Când a ajuns în apropierea SC Varosi SRL, în afara localității Bădeuți, conducătorul auto a efectuat manevra de depășire a autoturismului Mercedes, iar înainte de a reveni pe banda din dreapta, a fost surprins de George S. care a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea păstrăvăriei de lângă societatea susmenționată.

Conducătorul autoutilitarei a virat stânga pentru a evita impactul, nereușind acest lucru, astfel că a acroșat ușor biciclistul cu partea laterală stângă, iar în urma impactului acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă suferind leziuni la nivelul capului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a murit după câteva ore.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.