Un șofer beat a intrat cu mașina într-un șanț, la Dărmănești. Polițiștii l-au surprins în timp ce încerca să scoată autoturismul din șanț


La 23.02.2020, ora 00.20, în timp ce acționa pe DJ 209D din comuna Dărmănești, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti a observat faptul că, într-un șanț de pe marginea drumului se află un autoturism al cărui conducător auto încerca să scoată vehiculul.
Cu ocazia audierilor, conducătorul auto, un bărbat de 46 de ani din comuna Zvoriștea a declarat polițiștilor faptul că, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă spre domiciliu său, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în șanț.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche