A treia zi în care DSP și Prefectura Suceava țin secret numărul infecțiilor cu coronavirus din județ. În țară sunt două decese și 66 de cazuri noi în ultimele 24 de ore



Duminică, 22 martie, este a treia zi consecutivă în care Direcția de Sănătate Publică Suceava și Prefectura Suceava țin secret numărul de cazuri de infecții cu coronavirus la persoane din județul Suceava. 

Din informațiile pe care le deținem, numărul cazurilor confirmate în județul Suceava se apropie de 30, dar acesta nu este o informație confirmată oficial. Printre persoaele confirmate se numără 11  medici și 2 asistente.

Pentru că DSP și Prefectura țin asucnse toate informațiile despre coronavirus nu vă putem oferi detalii despre vârsta, sexul și localitatea de domiciliu a persoanelor infectate.

La nivel național, duminică au fost înregistrate primele două decese. Este vorba despre un pacient de 67 de ani, din Filiași, cu cancer în stadiu terminal, și un bărbat de 74 de ani, internat la Isntitutul Victor Babeș, cu boală cronică, dializat.

Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 433 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), dintre care 64 au fost declarate vindecate și externate. De la ultima informare transmisă ieri, 21 martie, ora 13.00, au fost înregistrate alte 66 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 9 ani și 74 ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 14 pacienți, din care 3 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.
Mai nouă Mai veche