Bărbatul cu coronavirus este din Mălini și s-a întors din Italia cu autocarul, la sfârșitul săptămânii trecute. Marți seară a fost dus cu ambulanța la Spitalul Județean



Primul caz de coronavirus din județul Suceava a fost confirmat, miercuri, la un bărbat în vârstă de 71 de ani, din comuna Mălini, internat la Spitalul Județean Suceava, transmite StiriSuceava.net. 

Bărbatul în vârstă de 71 s-a întors săptămâna trecută din Italia, regiunea Lombardia. Bărbatul a călătorit un autocar al unei companii de transport internațional de persoane. El a ajuns sâmbătă la Mălini și s-a izolat la domiciliu, acolo unde locuiște împreună cu soția.

Bărbatul a fost diagnosticat recent și cu o boală incurabilă, iar starea lui de sănătate este precară. Pe durata în care a stat izolat la domiciul, bărbatul a intrat în contact și cu familia fiului său.

Marți, bărbatul a făcut febră și starea de sănătate i s-a agravat. Familia a sunat la 112, pacientul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava.

Miercuri, analiza probelor biologice prelevate de la pacient a confirmat prezența noului tip de coronavirus COVID-19.

Miercuri după-amiază, bărbatul a fost transferat cu o ambulanță la un spital din Iași.
Mai nouă Mai veche